
Ovenschotel bloemkool, gehakt en kaassaus
Onze bloemkolen zijn ons stokpaardje! Samen met een smeuïge puree, gebakken gehakt en lekkere kaassaus wordt elke lunch of diner een feestje voor groot en klein!
Lees meerOntdek onze pakketten van de week! Meer details>
Bij Gebroeders Vercammen zetten we in op ecologie en dat loont. Want zo verkleinen we niet alleen onze ecologische voetafdruk, het helpt ons ook om de lekkerste gewassen te telen. Een verschil dat je proeft.
Duurzaam en ecologisch dus. Maar hoe doen we dat?
Onze heerlijke, ecologische producten zijn het resultaat van al die inspanningen. En daar zijn we trots op. Want zo kunnen we je kwalitatieve smaakbommen aanbieden én we effenen het pad voor toekomstige generaties.
“Door voor duurzame tuinbouw te kiezen, dragen we bij aan een groter geheel. Een mooi voorbeeld daarvan is ons rotatiesysteem. Steevast op hetzelfde stuk grond groenten kweken, zou de bodem uitputten. En dat komt zowel de natuur als de smaak van de groenten niet ten goede. En dan is er dus het rotatiesysteem, waarbij grond afwisselend gebruikt wordt voor de groenteteelt en als grasland. Dé manier om de bodem gezond te houden en sublieme groenten te telen.”
Evi Van Camp – Gebroeders Vercammen
Onze bloemkolen zijn ons stokpaardje! Samen met een smeuïge puree, gebakken gehakt en lekkere kaassaus wordt elke lunch of diner een feestje voor groot en klein!
Lees meerDeze heerlijke paprikasoep smaakt heerlijk in de lente of herfst! Ze is ook nog eens erg gemakkelijk te maken.
Lees meerEen originele variant op de gekende gevulde courgettes: aubergines gevuld met gehakt! Laat je verrassen door deze combinatie van lekker zuiders en bourgondisch Vlaams!
Lees meerDit recept is ideaal voor de feestdagen. Bovendien is dit ook nog eens een lekkere en gezonde maaltijd.
Lees meerDit vegetarisch voorgerecht, geïnspireerd door Jeroen Meus, brengt de lente op je bord!
Lees meerZin in een lekkere lunch of lichte avondmaaltijd? Probeer dan deze heerlijke gevulde courgettes met geitenkaas en groentjes!
Lees meer