.jpg)
Penne met asperges en zalm
Het witte goud is er weer: lekkere verse vollegrond asperges! Je maakt er op een klein half uurtje dit heerlijke recept mee. De hoeveelheden zijn voor een maaltijd voor vier personen.
Lees meerOntdek onze pakketten van de week! Meer details>
Het witte goud is er weer: lekkere verse vollegrond asperges! Je maakt er op een klein half uurtje dit heerlijke recept mee. De hoeveelheden zijn voor een maaltijd voor vier personen.
Lees meerEen originele vispapillot, zo kan je deze versie met venkel en tomaat het best omschrijven!
Lees meerZelf rode biet opleggen? Wij helpen je graag op weg met dit makkelijke recept!
Lees meerDeze pasta is een eenvoudig gerecht dat tegelijk een beetje feestelijk is. De smaakmakers met dienst zijn scampi, kerstomaatjes en een verse venkelknol.
Lees meerEen zoete en romige soep boordevol vitamines. En naast een mooie en aantrekkelijke kleur is ze ook nog eens ongelofelijk lekker.
Lees meerBroccoli is een echte powergroente! Ze bevat veel vitamientjes en combineert heerlijk met hartige recepten, zoals deze gehaktschotel.
Lees meerEen traditioneel Vlaams gerecht dat heerlijk smaakt met veldverse asperges – en als het kan – vers gelegde eitjes en echte boter.
Lees meerZin in een lekkere lunch of lichte avondmaaltijd? Dan is dit recept precies wat je moet hebben! Het combineert het beste van onze Belgische velden met het beste uit de zee.
Lees meerOp zoek naar een eenvoudig, gezond en smaakvol gerecht? Probeer dan eens deze heerlijke courgettesoep!
Lees meer