
Ovenschotel bloemkool, gehakt en kaassaus
Onze bloemkolen zijn ons stokpaardje! Samen met een smeuïge puree, gebakken gehakt en lekkere kaassaus wordt elke lunch of diner een feestje voor groot en klein!
Lees meerOntdek onze pakketten van de week! Meer details>
Onze bloemkolen zijn ons stokpaardje! Samen met een smeuïge puree, gebakken gehakt en lekkere kaassaus wordt elke lunch of diner een feestje voor groot en klein!
Lees meerDeze heerlijke paprikasoep smaakt heerlijk in de lente of herfst! Ze is ook nog eens erg gemakkelijk te maken.
Lees meerEen originele variant op de gekende gevulde courgettes: aubergines gevuld met gehakt! Laat je verrassen door deze combinatie van lekker zuiders en bourgondisch Vlaams!
Lees meerDit recept is ideaal voor de feestdagen. Bovendien is dit ook nog eens een lekkere en gezonde maaltijd.
Lees meerDit vegetarisch voorgerecht, geïnspireerd door Jeroen Meus, brengt de lente op je bord!
Lees meerZin in een lekkere lunch of lichte avondmaaltijd? Probeer dan deze heerlijke gevulde courgettes met geitenkaas en groentjes!
Lees meerDeze originele papillot is volledig eetbaar: je verpakt je vis in savooikool met heerlijke verse kruiden!
Lees meerEen niet-zo-alledaags smaakbommetje! Laat je verrassen door deze supergemakkelijke venkelsoep met ricard en koriander.
Lees meerWanneer de pompoenentijd aanbreekt, is het altijd een beetje zoeken naar recepten. Gecombineerd met een simpele pastasaus, is dit een heerlijk origineel recept!
Lees meer